Gratis verzending vanaf €75(BE) en €100(NL)
Verzending binnen 2 werkdagen
Wekelijks nieuwe collectie
0

Over ons‚Äč

In februari 2017 opende ik, Kim De Ben, mijn winkel "BENS Boutique" in het centrum van Beveren. Mijn kinderdroom die werkelijkheid werd! 

Waar ik vanaf dag 1 naar streef is leuke dames kleding, sieraden en accessoires verkopen volgens de laatste nieuwe mode. En dit voor scherpe prijzen, met snel wisselende collecties & kwalitatief goede items. Kortom: ik doe mijn best om jullie steeds blij te maken tijdens jullie bezoekje aan BENS! 

Door in te zetten op Facebook en Instagram, ontdekten veel dames de winkel en kreeg ik snel veel (waaronder intussen ook vaste) klanten. Omdat het bereik online veel verder reikt dan Beveren kreeg ik de afgelopen jaren dikwijls de vraag om kledingstukken op te sturen. Na twee jaar heb ik daarom besloten dat het tijd is voor de volgende stap: een webshop. JEEJ! Zo kan iedereen van eender waar zijn favoriete item online shoppen. 

Natuurlijk blijf ik jullie met veel liefde en plezier verwelkomen in de winkel in Beveren. Maar mocht je er niet geraken of iets verder wonen, dan kan je ook hier de collectie shoppen. 


Heb je vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar info@bensboutique.be!

Veel liefs, Kim.